Ik volg nu natuurlijk al een tijdje fanatiek het PowerSlim dieet. En met prachtige resultaten al zeg ik het zelf. Ik krijg al hele leuke reacties maar ook krijg ik vaak te horen “Maar dan mag je toch helemaal niets eten!?”. Vandaag wil ik jullie even duidelijk maken dat ik absoluut niet aan het verhongeren ben. Lees je mee?

Het PowerSlim dieet is niet een verhonger dieet. In tegendeel zelfs, ik eet veel vaker op een dag. Het grote verschil met toen ik drie keer per dag at is dat ik nu gezond, vaker maar ook kleinere porties eet. Ik kan mezelf niet meer helemaal vol duwen zoals ik dat vroeger wel deed. En nee, het is niet altijd even makkelijk. Zo heb ik ook mijn gedemotiveerde fase gehad, en was ik er ook eventjes helemaal klaar mee. Toch blijf ik doorzetten omdat ik wel een prachtig resultaat begin te zien (zie de foto hieronder)

PowerSlim before after

Maar goed, wat mag je dan wel eten?

Nou heel erg veel. Zo mag ik enorm veel groentes gewoon eten, vlees, vis en ik mag zelfs lekker snoepen. Het enige verschil is dat ik mijn eigen PowerSlim producten eet in plaats van de pasta en broodjes van de supermarkt. Ik zeg elke keer weer tegen Bram als ik maandag naar mijn PowerSlim Coach ga; schat! Ik ga weer even boodschappen doen bij Monique.

shutterstock_181951742

Het is dus echt niet zo erg als mensen denken. Ik vervang alleen alle koolhydraat bevattende producten met mijn PowerSlim producten. Ik eet dus ook gewoon een lekker bord pasta. Alleen vervang ik dan de pasta met mijn eigen pasta en gebruik ik tegenwoordig tartaar voor gehakt. Het is even een omschakeling, maar als je het eenmaal in de gaten hebt gaat het ontzettend makkelijk!

Nou zei laatst nog iemand tegen mij, wat eet jij vaak. Ja dat klopt. Ik eet nu in eens 6 keer op een dag een maaltijd. Vroeger was dit maar 3 keer op een dag, maar trok ik ’s avonds altijd alles uit de kast. Dat is nu niet meer het geval! En tja, alles wat ik eet is gezond en natuurlijk bevordelijk voor het afvallen.

shutterstock_374635276

Om even te laten zien hoe mijn eet schedule er uit ziet heb ik het even op een rijtje gezet.

8:30   – Ontbijt (dit is vaak een lekkere vanille pudding)
10:30 – Tussendoortje (mijn favoriete tussendoortje is de mocca wafel)
12:30 – Lunch (een lekker bruin bolletje met kipfilet en wat sla)
15:00 – Tussendoortje (vaak is dit een reep of een bouillon met wat groente)
18:00 – Avondeten (ik ben gek op een lekkere maaltijdsalade met bijvoorbeeld tonijn of kip)
20:00 – Snack (sinds kort heb ik de chips van PowerSlim, erg lekker!)

Het lijkt erg veel, maar de porties zijn best schappelijk waardoor ik niet het idee heb dat ik continue zit te eten. En tja, als ik naar de weegschaal kijk mag ik ook best tevreden zijn! Inmiddels ben ik precies 10 kilo kwijt en heb ik dus nog maar 5 kilo te gaan. Het is niet niks. Maar ik ben nu al ontzettend trots op het resultaat. Mocht je wat meer informatie willen over PowerSlim? Kijk dan eens op de site van PowerSlim.

Hoe vaak eet jij per dag?

Handtekening Jamey

Foto’s van de groentes komen van Shutterstock