irritaties

Iedereen kent het wel. Die vervelende momentjes dat je denk; man, had je dat niet even anders kunnen doen? Van die irritatie momentjes waarbij je eigenlijk het liefst uit je slof wilt schieten. Ik vertel een aantal van mijn irritaties en ben ontzettend benieuwd of jij die ook herkent.

Waarom hebben we een schoenenkast?

Als je dit niet herkent ben ik zo enorm blij voor jou! Want hier in huis schopt Bram na zijn werk zo zijn schoenen van zich af. Soms is het zo erg dat er gewoon 5 paar schoenen door de woonkamer verspreid liggen. We hebben notabene een schoenenkast in de hal staan. Maar toch is het blijkbaar enorm moeilijk om de la open te doen en je schoenen er in te stoppen. Of misschien vind hij het gewoon leuk om wat extra speelgoed voor Noé op de grond achter te laten? Ik word er in ieder geval niet goed van!

Het niet mogen zeggen of schrijven wat ik wil

Klinkt best gek he, maar ik overleg heel veel met Bram. Ook als ik dus mijn “frustraties” wil uiten op mijn blog. Hij houd me dan vaak tegen omdat hij vind dat ik niet dingen kan zeggen die mensen dan op zichzelf kunnen betrekken.Bijvoorbeeld irritaties naar iemand persoonlijk, die mag ik van hem dan niet beschrijven (met en zonder naam). Hij is veel te bang voor confrontaties als je het mij vraagt. Met mij zoekt hij daarentegen de confrontatie maar al te graag op. Vermoeiend af en toe hoor! Maar de mening van Bram is voor mij wel erg belangrijk. We zijn niet voor niets partners in crime, ik bedoel in love natuurlijk!

Die laatste slok in het pak laten staan..

Man hou op! Ik word er niet goed van als er nog maar net 1 slokje drinken in een pak in de koelkast staat. Het is toch niet zo moeilijk om weer een nieuw pak drinken koud te zetten?? Ok, ik vergeet het zelf ook regelmatig. Maar niets is vervelender als een ander het doet.

Bumperklevers

Waarom moeten mensen zo gehaast zijn. Ik rij altijd netjes de snelheid die ik mag. Niet langzamer, niet sneller. Waarom moeten er dan toch altijd mensen mijn bumper willen kussen. Het is ten eerste hartstikke gevaarlijk en ook nog eens uitermate irritant.

Voetbal seizoen

Daar gaat mijn Netflix tijd. Elke keer als er weer iets leuks op TV is moet die afstandsbediening weer naar manlief en komt dat achterlijke geschop tegen een bal weer op. Wat is er nou serieus leuk aan 22 mannen die achter een bal aan rennen. Ik doe maar gewoon mijn bril niet op want dan zie ik tenminste niks van die stomme sport. Oordopjes in en lekker werken op de laptop. En even serieus, hoe krijgt die hovenier toch iedere keer die nette strepen op het veld. Ik krijg alleen maar bruine plekken op mijn gazon.

De beledigende complimenten

Je kent ze misschien wel, een compliment met een vieze nasmaak. Bijvoorbeeld; Wat staat dat jurkje je leuk, je lijkt er gelijk een stuk slanker in. Of je kan het echt niet zien hè bij jou, of je make-up op hebt of niet? En dat ik dan voor de verandering een keer wel wat meer make-up op heb dan normaal. Top man die complimenten, maar houd die beledigende complimenten maar liever voor je.

Herken jij jezelf in mijn irritaties? Of heb je een betere? Laat het achter in de comments!