Hebben we de feestdagen net pas achter de rug, staan we alweer voor de volgende feestelijke dag; namelijk Valentijn! Valentijnsdag wordt door veel mensen onderschat, maar eigenlijk is het een hele mooie dag om de liefde extra goed te vieren. Nu we al een tijdje moeten leven met corona en alle euvels die daarbij horen kan het zijn dat je ook dit jaar deze dag wat anders moet vieren. Toch kan het ook bij quarantaine een leuke dag worden!

1. Dinner for 2 at home

Mocht je in quarantaine zitten tijdens Valentijnsdag is dat natuurlijk een enorme domper. Zeker wanneer je grootste of leuke plannen had met jouw liefde. Toch hoef je niet de hele dag in bed te blijven liggen, want ook al ben je fysiek niet bij elkaar kun je het evengoed leuk hebben samen. Bestel bijvoorbeeld elk een heerlijk diner voor thuis, dek beiden de tafels gezellig en neem er een glaasje wijn bij. Zet FaceTime aan en het is net of je samen zit te dineren.

2. Laat een cadeautje bezorgen

Bij Valentijnsdag horen natuurlijke leuke cadeautjes. Die hoeven overigens niet groots of heel duur te zijn, want zo kun je bijvoorbeeld ook Valentijn chocolade laten bezorgen door Chocoladebezorgd.nl. Lekker eenvoudig, maar intens genieten natuurlijk wanneer je dit thuisgestuurd krijgt. Ook kun je gaan voor een mooie bos bloemen of iets anders waarvan je weet dat de ontvanger daar heel blij van wordt.

3. FaceTime all day long

We hadden het net al kort over FaceTime, maar wanneer je thuis gewoon op jouw wifi zit kun je prima de hele dag FaceTimen. Zo ben je toch de hele dag samen, ook al is dat niet fysiek. Deel de leukste dingen, voer de mooiste gesprekken en kijk samen een leuke film op de bank op afstand. Op het begin is het misschien even wennen, maar je zult merken dat het eigenlijk heel gezellig is!

4. Maak plannen voor wanneer het weer kan

Ook al kun je nu niet zoveel wanneer je in quarantaine zit, toch kun je plannen maken voor wanneer je wel weer de deur uit kunt. Bedenk samen iets leuks om te gaan doen wanneer het weer kan. Dat zorgt voor de nodige voorpret en je hebt samen iets om naar uit te kijken.

5. Verwen jezelf!

Heeft jouw partner niet zoveel tijd op Valentijnsdag? Balen, maar weet dat je het zelf ook gezellig kunt maken. Verwen jezelf met een leuke film, iets lekkers voor erbij en misschien wel een klein cadeautje. Je moet immers ook goed voor jezelf zorgen!