Het is al weer even geleden dat ik een avondje uit ben geweest. Ik moet dus ook echt even nodig opzoek naar wat outfits voor een avondje uit. Benieuwd wat ik heb samengesteld? Lees dan snel verder.

Ik heb al een hoop shops afgestruind voor ik deze 5 super leuke outfits tegen kwam. Ik heb eigenlijk alle items gevonden bij Van Tilburg Online. Een super grote webshop met zowel kleine als grote merken.

Outfit 1 – Blue sky dress

collage blue De eerste outfit is stiekem ook al gelijk mijn favoriet. Ik zou deze suede achtige jurk combineren met een leuke enkellaars en deze geweldige tas. Nog een paar kleine armbandjes er bij en klaar is kees!

Outfit 2 – Green blouse and leather pants

collage groen
Sexy maar ook een beetje casual, het hangt er helemaal van af met welke schoenen je deze outfit draagt. Ik ben zelf iemand die graag een broek draagt. Dit zou ik denk ik dus eerder uit de kast trekken voor een avondje uit. Met prachtige hakken steel je zeker weten de show!

Outfit 3 – Rose Gold Dress

Collage bronze
Is het geen plaatje? De jurk is tot aan de nek gesloten, maar is prachtig getailleerd. Slechts een paar mooie pumps en een clutch en je outfit is helemaal af.

Outfit 4 – Beige beauty

Collage beige
Ook deze jurk van Rinascemento heeft mijn hart gestolen. De jurk past ook echt perfect bij de tas, en in plaats dat je te weinig mee kan nemen heb je nu ruimte genoeg.

Outfit 5 – Little Black Dress

Collage black
Met een black dress kan je nooit fout gaan. Maar in plaats van een saai zwart jurkje heb ik deze eyecatcher gekozen. Een simpele zwarte clutch en je outfit is af! Lets dance the night away!

Ik ben benieuwd welke outfit jij zou dragen voor een avondje uit, laat je het me even weten?

Handtekening Jamey