Het is eindelijk weer mooi weer. Tijd om de zomerse lip kleurtjes dus weer uit de kast te halen en de winterkleuren weer op te bergen. Ik ontving 5 prachtige matte lip producten van The Body Shop welke echt perfect zijn voor het mooie weer. Kijk je mee?

Een tijdje geleden droeg ik een van de matte lip liquids van The Body Shop en kreeg hier zo veel lieve complimenten over dat die kleur sindsdien echt mijn favoriet is. Toch kon ik het niet laten om nog even verder te kijken in de winkel. Al snel zag ik dat The Body Shop tegenwoordig veel meer prachtige matte lipsticks en liquids heeft. Te gaaf als je het mij vraagt!

Alsof de mensen van TBS het hadden gehoord ontving ik een paar dagen later een doosje thuis met daarin 5 prachtige matte lip producten! En guess what! Mijn favorieten zaten er ook nog eens bij.

Van de matte lipsticks ontving ik de volgende kleuren: 410 Havana Red Matte, 429 Osaka Plum Matte en 420 Honolulu Pink Matte.

Vooral de Honolulu Pink matt heeft mijn hart gestolen. Echt een heerlijk vrolijk zomers kleurtje die eigenlijk overal bij past. De lipsticks brengen erg fijn aan en worden niet zo vies droog als de meeste matte lipsticks toch vaak wel doen. Qua houdbaarheid ben ik ook erg tevreden. Hoewel het geen all-nighter lipstick is blijft hij wel ruim 4 uur mooi zitten zonder bijwerken.

The Body Shop 1

Van de Matte Lip Liquids ontving ik de kleur Goa Magnolia (026) en Paris Peony (022). 

Paris Peony is echt prachtig. Mijn nieuwe zomer favoriet! De lip liquids breng je met een makkelijke applicator aan zoals bij een gewone lipgloss. Bij de donkere kleur (Goa Magnolia) moet je wel even oppassen. Je gebruikt al snel iets te veel product waardoor je snel uitschiet.

Vooral de lipsticks hebben mijn hart gestolen. De lip liquids kende ik natuurlijk al, maar de kleur Paris Peony is toch wel echt heel erg leuk voor de zomer! Wat vind jij van deze matte pareltjes van The Body Shop?

Handtekening Jamey