Een vrolijke bos bloemen en een kleurrijke vaas kunnen je interieur een flinke boost geven. Het oogt frisser, vrolijker en gelijk een stuk aantrekkelijker. Vandaag wil ik je graag laten zien hoe een simpele vaas jouw interieur kan opfleuren. Kijk je mee?

shutterstock_354527417

Een van mijn favorieten zijn toch wel de hangende vaasjes. Je kunt er voor kiezen om zoals op de foto te zien is neutrale vaasjes te gebruiken met een zacht bloemetje. Maar ik heb ook erg vaak op beurzen wat meer kleur voorbij zien komen. Ik zou persoonlijk zo iets graag willen maken met licht blauwe en doorzichtige vaasjes om zo toch wat meer kleur te krijgen.

shutterstock_346491563

Ook de keramische vazen zien we dit jaar veel terug. Heb je een wat donkerder interieur? Kies dan voor een neutrale vaas met wat kleurige bloemen. Wat meer kleur in huis? Dan zijn de vaasjes die je op de foto ziet perfect! Neem anders zeker eens een kijkje bij Sweet Living Shop, hier hebben ze niet alleen een ruim assortiment aan vazen maar ook andere hele leuke woonaccessoires.

vazen

Heb je nou niet zo veel over voor een mooie vaas, maar wel nog leuke koffiekopjes over? Dan is dit een hele leuke vaas om zelf te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn oude koffiekopjes en wellicht een leuke pasteltint verf. Mochten de kopjes nou niet heel stevig in elkaar blijven staan, lijm ze dan even goed vast met een lijmpistool of 10 seconden lijm.

vazen

Ben je nou niet echt een bloemen fanaat, of heb je net als mij hooikoorts? Kijk dan eens naar wat leuke kustbloemen of zet wat vrolijke vaasjes naast elkaar op tafel voor een gezellige uitstraling. De vazen hier boven zijn de vazen van sweetlivingshop. Een van mijn favoriete winkels om woonaccessoires te scoren!

Hopelijk heb je wat aan mijn tips en staat er in jouw woonkamer binnenkort ook een mooie vaas!

Handtekening Jamey

Foto’s van Shutterstock & Sweetliving