Heb je binnenkort een leuke vakantie gepland? Of ga je op city trip met je vriendinnen? Dan is dit artikel een must read voor jou! Wil jij weten welke travel beauty musthaves niet mogen ontbreken in je koffer? Lees dan snel verder.

BaByliss – Cordless Waver

Een draadloze hairtool waarmee je prachtige nonchalante waves kunt maken. Ideaal om mee te nemen op reis. Dus heb je een onverwachte date of een leuk feestje? Dan kan je met deze Cordless Waver van BaByliss een super leuke hairdoo creëren. Het voordeel van draadloos is ook gelijk dat je niet meer in de knoop komt te zitten met het draad en je veel makkelijker de achterkant van je hoofd kunt stylen. Houd je niet zo van waves, er zijn ook andere handige draadloze tools zoals een stijl- en krultang.

Babor Ampul kit

Ontspannen doe je niet alleen door lekker aan het zwembad te liggen of door lekker te gaan skiën. Ook een heerlijke skinboost kan voor ontspanning zorgen. En hoe doe je dat nou beter dan met de Babor ampullen kuur. Een kuur bestaat uit 7 ampullen. En inmiddels heeft Babor ontzettend veel variaties wat betreft de werking. Zelf heb ik wat meer hydratatie nodig voor mijn huid. Dus daarom pak ik vaak de HYDRA. Maar ook de ENERGY is een absolute favoriet.

Parfum

Houd jij ook zo van parfum? Dan wil je natuurlijk het allerliefste je fullsize parfum meenemen op vakantie. Maar wanneer je geen ingecheckte bagage bij je hebt is dat een probleem. Kijk daarom eens naar een navulbaar parfum flesje. Deze kun je vaak ook bij een Douglas aanschaffen en daar spray je dan je favoriete parfum in. Zo hoef je niet bang te zijn dat je flacon tijdens de reis kapot gaat en heb je toch je favoriete parfum bij je!

Zonnebrand

Zonnebrand is niet alleen voor de warme zomer maanden. Sterker nog, het is het aller beste wanneer je altijd een SPF gebruikt. Dus ga je op wintersport, lekker aan het strand hangen of gewoon op citytrip? Neem dan altijd een flesje zonnebrand mee. Heb je alleen handbagage en een grotere flacon zonnebrand? Haal dan bij de drogist speciale travelsize flacons. Hier kun je dan je producten in overgieten zodat je niets hoeft te verspillen en wel aan de toegestane hoeveelheid zit.

Make-up remover of doekjes?

Zelf gebruik ik thuis graag een vloeibare make-up remover. Maar wanneer je op reis gaat kunnen al die flacons al snel in gewicht aantikken. Neem daarom make-up remover doekjes mee. Deze verpakking is vaak kleiner, lichter en net zo makkelijk in gebruik.