vocht afdrijvende groente shake

Het is al weer even geleden dat ik een PowerSlim update heb gegeven. Dit komt denk ik vooral omdat ik ook wat struggles heb met het vasthouden van vocht. Daarnaast heb ik ook wel wat moeite met het blijven variëren van maaltijden. Ik vertel jullie er graag meer over.

Bye Bye vocht!

Ik vertelde het de laatste keer al in mijn update. Het blijkt namelijk dat ik erg veel vocht vast houd waardoor ik wel vet kwijt raak maar het in feite weer aankom in vocht. Als kind zag ik het vocht vooral in mijn vingers terug. Zodra het een beetje warm is zwellen mijn handen al snel op. Ook bij het afvallen liep ik hier dus nu tegenaan. Ik val wel kilo’s vet af. Maar mijn vocht blijft maar aankomen! Vreselijk demotiverend dus!

vocht afdrijvende groente shake

Ik heb al van alles geprobeerd om het overtollige vocht te verdrijven. Zo heb ik dagen lang extra veel gedronken om te zien of dit hielp. Ik heb speciale vochtafdrijvende groente shakes geprobeerd met groente zoals bleekselderij, tomaat, peterselie en zelfs asperges. Helaas merkte ik hier geen verschil door. Gelukkig ging mijn vriendin Judith naar Ibiza met haar gezin en vertelde ze over een medicijn dat helpt tegen het vocht. Deze heeft ze voor mij meegenomen en sinds een week slik ik deze pillen nu. Nou heb ik niet de zelfde weegschaal als mijn consulente, dus ik weet het niet helemaal zeker. Maar ik ben volgens mijn eigen weegschaal in ieder geval afgevallen! Volgende week maandag mag ik weer op de weegschaal dus dan zullen we het zeker weten!

sandwich-1489262_1280

Het afwisselen van maaltijden vind ik ook wel wat lastiger worden. De salades komen mij de neus uit. En dat geld ook voor de desserts van PowerSlim die ik in het begin heerlijk vond. Na verloop van tijd merk ik dat ik toch een aantal favorieten heb en daar dan liever naar grijp. Wat er in resulteert dat ik dus niet voldoende varieer en ook een keer een slippertje heb gemaakt. Tijd om maar eens wat nieuwe producten en recepten te gaan proberen!

Ik heb de afgelopen weken wel een aantal vaste producten gevonden die ik heerlijk vind. Zo ben ik gek op de wafels, crunchy karamel reep en de lijnzaad broodjes. Wat me de laatste tijd is gaan tegenstaan zijn de kaaskoekjes. Deze zijn heel erg sterk van kaas. En gezien ik echt een enorme kaaskop was kan ik hier gewoon niet van genieten. Dan wacht ik liever tot ik in de volgende fase zit en hopelijk af en toe weer een blokje kaas mag eten.

belly-2354_1280

Met het avondeten koos ik er bijna elke avond voor om een lekkere maaltijdsalade te maken. Maar zoals je je misschien kunt voorstellen ben je hier na zo veel weken ook wel een beetje klaar mee. Daarom heb ik van de week ook maar eens een keer een zelfgemaakte PowerSlim Proof lasagne gemaakt. Deze was echt heerlijk!

Tussenstand? Geen flauw idee! Ik heb het gevoel dat ik ben afgevallen door de plastabletjes. Mijn broeken voelen losser, mijn buikje wat platter. En wat ik helemaal leuk vind is dat mensen het beginnen te zien en het ook tegen me zeggen.

Nu nog even door blijven zetten en dan maandag eindelijk weer wegen! Duimen jullie voor me?!

Handtekening Jamey