Brrr het word weer koud. Tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe jas. Ik heb 5 mooie jassen op een rijtje gezet die allemaal onder de €50 zijn! Kijk je mee?

jas-1

BPC Selection Parka – €39,99

Een lekker warme jas is geen overbodige luxe. Maar zoals we allemaal weten kan het weer nogal wisselvalig zijn in de herfst. Daarom heb ik een leuke variatie jassen uitgezocht die ook nog eens allemaal onder de €50 zijn. Om te beginnen deze prachtige Parka van de Bonprix BPS Selection. Persoonlijk vind ik de Parka echt overal bij passen. Met een paar mooie laarzen, of juist sneakers. Het kan allemaal.

jas-2

JDY Shane – €39,95

Deze iets kortere variant van de Parka heb ik gevonden bij Zalando en vind ik ook erg leuk. Wellicht handiger als je bijvoorbeeld veel op de fiets zit. Deze jas heeft ook een leuk en zacht bontje.

jas-3

Lilybridal – €39,95

Een leuke biker jas kan natuurlijk ook niet in je kast ontbreken. Voor de herfst/winter is hij natuurlijk handig om in het zwart te hebben omdat dit overal bij past. Toch vind ik deze petrol biker jasje van ONLY ook wel erg leuk!

jassen 2

DressMelody – €49,95

Een grijze boyfriend blazer jas is natuurlijk ook perfect. Draag er een leuke oversized sjaal bij en je outfit is helemaal af. Ik vind dit soort jasjes ook super leuk in combinatie met een leuke jurk en laarsjes.

jassen 1

Codello Poncho – €49,95

En last but not least, een echte musthave! De Poncho! Iedere vrouw zou er een in huis moeten hebben. Voor over die nette jurk, een nonchalante look, het past overal bij! Kijk wel goed naar de kwaliteit want zo heb ik ook ooit een mooie witte poncho gehad die heel erg verhaarde. Daar gaat je mooie zwarte jurk…

Ik ga denk ik toch voor de poncho, gezien ik die nog niet heb aangeschaft voor aankomend seizoen. Welke jas past het beste bij jou? 

Handtekening Jamey