De overgang van de koude winter naar de lente is begonnen. Je merkt het al aan het weer de afgelopen week. Het is niet koud, maar ook niet warm, dan is het weer regen, dan weer droog. Hoe kan je je daar dan nou op kleden? Ik heb wat makkelijke tips voor je. Lees je mee?

De overgang van de winter naar de lente vind ik vaak toch wel wat lastig. Ik zie zon en wil het liefst mijn jas op de kapstok laten hangen. Helaas is het daar vaak nog lang niet warm genoeg voor maar het lekkere zonnetje laat je denken van wel. Omdat ik hier zelf vaak toch de fout in ging heb ik een aantal tips voor je.

lente

Tip 1: Neem altijd een jasje mee. Al is het een hele dunne. Je hebt tegenwoordig hele fijne jasjes die je heel klein kunt oprollen en in een zakje kan stoppen. Deze jasjes zijn zo klein dat je hem zelfs in je tas kunt meenemen.

Tip 2: Wil je toch echt geen jas meenemen? Neem dan bijvoorbeeld deze sjaal van McGregor of omslagdoek mee. Deze kan je natuurlijk gewoon als sjaal dragen, maar dus ook gebruiken als omslag doek voor wanneer het toch iets kouder is dan verwacht.

Tip 3: Kijk altijd eerst even op buienradar. Soms begint de dag heel mooi, maar wanneer je even voor uit kijkt op buienradar zou het maar zo kunnen zijn dat het gaat regenen.

Tip 4: Draag laagjes. Wanneer je je kleding in laagjes draagt kun je heel makkelijk een laagje uit doen wanneer je het toch iets te warm hebt.

Tip 5: Stop ook altijd een beanie of sjaaltje in je tas. Zo hoef je je niet druk te maken over pluizend haar wanneer het toch gaat regenen.

Hopelijk heb je wat aan deze tips en sta jij niet te bibberen van de kou of te zweten van de warmte. Heb jij nog wat goede tips? Laat ze dan zeker even achter in de comments!

Handtekening Jamey