Hoe kijk jij tegen ondergoed aan? Zeker voor je kinderen moet het gewoon praktisch zijn, maar hoe fijn is het als het ook nog eens van goede kwaliteit is en als het er ook nog eens leuk uitziet? Een fijne pasvorm is ook wel zo fijn, want ook al hoef jij het zelf niet te dragen…je kindje moet er ook comfortabel bij lopen. Ben je op zoek naar wat nieuwe inspiratie voor mooie merken wat betreft kinderondergoed? Wij geven vandaag 5 tips!

Muchachomalo

Wellicht ken je het merk Muchachomalo al wel voor de heren, maar wist je dat ze ook kinderondergoed hebben? Voor de jongens is het top, want de kwaliteit is echt heel goed. Zelfs na vele keren wassen blijven de stoffen goed en de kleuren mooi. Wel zo fijn natuurlijk!

Vingino

Hou je van leuke printjes en kleurrijk ondergoed? Dan zit je bij Vingino echt heel erg goed. Het merk is sowieso echt top, ook wat betreft kinderkleding. Voor jongens en meiden hebben ze veel moois en ook dus leuk ondergoed. Van leuke boxershorts voor de jongens tot aan leuke shorts en topjes voor de meiden. Zo lopen ze er altijd fashionable bij.

Bjorn Borg

Nog zo’n merk dat we wel kennen van de ‘grote mensen’ onderbroekenwereld: Björn Borg! Dit merk kenmerkt zich door de witte band met het logo/de merknaam erop. Het staat superstoer en ze komen in allerlei verschillende kleuren en zelfs printjes. Leuk voor de stoere jongens! Tipje: ze zijn ook erg leuk om onder een zwemshorts te dragen!!

Tommy Hilfiger

Een mooi merk dat zich meer richt op de basic kleuren is Tommy Hilfiger. Denk aan de kleuren als wit, grijs, zwart en donkerblauw. Allemaal is het basic en dus eigenlijk altijd goed. Voor de meiden hebben ze niet zo heel veel keuze, maar die paar items die ze hebben (bijvoorbeeld een gestreept setje) zijn dan wel ook meteen echt heel tof! Dit merk is vaak iets duurder, maar ook de kwaliteit van Tommy Hilfiger is echt heel goed. Echt een aanrader dus.

Ten Cate

Speciaal voor de meiden is er nog het mooie merk Ten Cate. Je kent het misschien ook wel van jezelf en hebt er zelf misschien ook wel items van in je kast liggen. Ten Cate heeft hele mooie stoffen voor hun ondergoed in zachte en natuurlijke kleuren. Ook dit merk is eigenlijk altijd wel goed. Ze maken gebruik van mooie materialen, waardoor het ondergoed echt heel comfortabel zit en draagt.