Wat was mei een drukke maand zeg. Ik ben op pad geweest met een vriendin, heb logeetjes gehad, en ben er ook lekker veel op uit geweest. Het was er het weer voor natuurlijk!

#1 Fietsen in Londen

Samen met Sanne ben ik 1 dagje in Londen geweest. Even er uit met een vriendin en geen zorgen maken om de kids. We besloten een fiets te huren, en dat was best hilarisch gezien we dan aan de andere kant van de weg moesten fietsen. Sanne had dit alleen niet zo door waardoor ik geregeld even moest gillen “SANNE! AAN DE ANDERE KANT FIETSEN!!!”. Gelukkig hebben we het beide overleefd.

Londen towerbridge

#2 nog eentje dan

Londen was echt fantastisch. Ik moest wel even heel hard lachen toen we net een heel eind gelopen hadden om naar de Towerbridge te gaan. Echter waren we uitgekomen bij de London Bridge. Net even wat anders. Gelukkig hebben we de échte Towerbridge wel gevonden!

Rumag

#3 Rumag heeft een kids collectie!

Hoe leuk is dit shirtje! Goeie brabbel, lekker kort. Precies zoals Noé is. Helemaal leuk en inmiddels ook al erg vaak gedragen.

Harm's Hoeve

#4 een dagje uit!

Harm’s Hoeve is een hele leuke (gratis) belevenisboerderij bij ons in de buurt. Hier kan Noé zich helemaal uitleven. Ze draagt onder haar jas een (natuurlijk roze) boeren overall omdat ze een klein ongelukje had gehad. Maar o, wat staat dit toch leuk!

Google event

#5 Het Google Event!

Wat was dit een super event zeg! Op mijn stories heb je het wellicht al vaker voorbij zien komen. Want Google heeft nu ook in Nederland hun Google Nest Hub uitgebracht. Echt een top ding kan ik je vertellen. Binnenkort zal ik mijn review online zetten dus mocht je er meer over willen weten, hou dan de site in de gaten!

Samen naar Zandziebar

#6 Met de kids naar ZandZieBar!

Sanne en ik spreken regelmatig af om wat leuks te doen. Onze meisjes zijn namelijk dezelfde leeftijd en we wonen ook lekker dicht bij elkaar. Een van onze nieuwe spots is ZandZieBar in Slijk-Ewijk. Ook voor wanneer de kids wat ouder zijn is dit een echte aanrader! James (de oudste van Sanne) vermaakte zich ook super hier!

De bladeren kammen

#7 De bladeren moeten ook gekamd worden.

Noé de tuinvrouw verzorgt ieder blaadje in de tuin met heel veel liefde. Zelfs met haar eigen borstel haha.

Kinderen spelen Met de watertafel in de tuin

#8 Waterpret in de tuin!

Het is zulk lekker weer in mei, dat we samen met de buurtkindjes en Noé haar nichtje lekker onze nieuwe watertafel van Little Tikes hebben uitgeprobeerd. Noé vind de spuitjes nog wat eng, maar het water vind ze geweldig!

Logeer partij met Fleur

#9 Het eerste logeerpartijtje!

Ook is Fleur (nichtje) voor het eerst bij ons komen logeren. Beide dames lagen in Noé haar slaapkamertje en dit ging verbazingwekkend goed. ’s Morgens was het ontzettend leuk wakker worden want de dames lagen samen te zingen in bed. Kun je aan de foto zien dat het familie is?!

Ballenmeisje

#10 ons ballenmeisje

Misschien heb je het filmpje wel voorbij zien komen op Instastories. Maar deze kleine dame kreeg het na heel veel frustraties toch voor elkaar om 2 ballen mee te nemen! Dit trotse snuitje is het bewijs.

Hopelijk vond je het weer leuk om mijn maand mei in foto’s te zien. Tot de volgende maand!

Pin voor de leukste 10 fotos van mei