Seksspeeltjes zijn natuurlijk geweldig om allerlei redenen, van het verbeteren van je masturbatiespel tot het vergroten van het zelfvertrouwen van het lichaam. En het blijkt dat ze ook gunstig kunnen zijn voor mensen die net zijn bevallen.

Liefde, angst, vreugde en vermoeidheid zijn slechts enkele van de dingen die nieuwe ouders voelen in de weken en maanden na de bevalling. Je hebt tenslotte net iets uitgeperst. zo groot als een watermeloen uit je vagina, dus het is niet moeilijk om de complete achtbaan van emoties te begrijpen die gepaard gaat met de nasleep van een zwangerschap. Van bekkenbodemspieren tot weer in beweging komen met je lichaam, seksspeeltjes kunnen de oplossing zijn voor een aantal zorgen.

Ik leg je graag uit hoe het gebruik van seksspeeltjes ten goede kan komen aan mensen die onlangs zijn bevallen.

1. Ze kunnen je helpen je lichaam weer te leren kennen

In slechts negen maanden heeft je lichaam veel meegemaakt: gewichtstoename, veranderende verhoudingen en nieuwe littekens. Het is belangrijk om te onthouden dat je zojuist een leven hebt gecreëerd en jezelf echt een schouderklopje zou moeten geven.

Als je worstelt met een positief zelfbeeld en het opnieuw verbinden met je lichaam, is het een goed begin om jezelf weer als een seksueel wezen te voelen met glijmiddelen en een luchtdruk vibrator.

2. Ze kunnen je geest (en lichaam) weer voorbereiden op seks met een partner

Nadat je een kind hebt gekregen, kunnen de dingen tussen jou en je partner anders aanvoelen, en je zit vol hormonen die je vertellen dat je het ene moment gelukkig moet zijn en het volgende moment verdrietig. Joehoe kraamtranen. Maar als je lichaam eenmaal aan het genezen is, kun je je concentreren op weer fysiek contact maken met je partner.

Dit hoeft geen penetrerende seks te omvatten; Immers, sommige stellen zullen een paar maanden wachten voordat ze opnieuw proberen penetrerende seks te hebben. In plaats daarvan kunnen handmatige en orale seks en het samen uitzoeken van speelgoed jou en je partner helpen om seksueel te binden. Probeer eens te bespreken wat je met ze gaat doen. Experimenteren met hoe je reageert op de verschillende prikkels op verschillende delen van je lichaam, zal je helpen om weer contact te maken met je partner – mentaal en fysiek.

3. Ze kunnen de aanvankelijke pijn na de bevalling helpen verminderen

Je zou niet meteen weer op een paard springen na een blessure aan je been – en het is precies hetzelfde met seks na de zwangerschap. De meeste vrouwen zullen een zekere mate van scheuren ervaren tijdens de bevalling. Omdat dit schijnbaar onvermijdelijk is, is het belangrijk dat moeders zich concentreren op het genezen van hun vagina – en seksspeeltjes kunnen dit proces ondersteunen.

Hoewel het niet ongebruikelijk is om pijn te ervaren tijdens de eerste paar pogingen tot seksuele tussenkomst, raadt ik aan om te beginnen met een eenvoudige luchtdruk vibrator. Door het rechtstreeks op je clitoris te gebruiken, kun je er weer in komen. Tip: Satisfyer Pro 2 Next Generation!

Vervolgens stel ik voor om door te gaan naar een slanke vibrator om eventuele aanvankelijke pijn te verzachten. Het gebruik van een vibrator kan helpen om de tonus en elasticiteit van de vaginale wanden te verbeteren, waardoor de seksuele sensatie voor zowel jezelf als je partner verbetert.

4. Ze kunnen helpen bij het versterken van de vaginale wanden en bekkenbodemspieren

N de geboorte van een kind kunnen de vaginale en bekkenbodemspieren verzwakken, waardoor het ervaren van een orgasme een beetje lastig of ongemakkelijk wordt. Zonder enige vorm van bekkenbodemtraining zal dit waarschijnlijk een probleem blijven. Seksspeeltjes kunnen worden gebruikt om het vaginale weefsel flexibel te houden, waardoor het niet te strak wordt en de bloedstroom naar het gebied wordt bevorderd om genezing te bevorderen.

Je weet misschien al wat Ben Wa Balls zijn (als je een fan bent van de Fifty Shades of Grey-serie). Maar voor het geval dat : Christian Grey steekt ze in Anastasia’s vagina, en zij draagt ​​ze als accessoire voor een chique feestje. Hoewel ik betwijfel of het rondhuppelen op chique feestjes met verzwaarde ballen in je vagina bovenaan je prioriteitenlijst staat nu je net ouder bent geworden, zijn Ben Wa-ballen perfect voor het versterken van de bekkenbodemspieren; afgezien van seksspelletjes.

De kleine, gemarmerde balletjes worden verzwaard om op hun plaats te worden gehouden door je bekkenspieren. Als je spieren zwak zijn, kunnen de ballen eruit vallen, maar als je je spieren opnieuw gaat trainen, kun je ze langer vasthouden. Dit resulteert in sterkere spieren.

4 x Ze verminderen niet alleen pijn, maar kunnen ook goed zijn voor de geest