Een dagje uit plannen kan natuurlijk het hele jaar door. Maar wat is er nou allemaal leuk om te doen met zijn tweeën? Ik laat je een aantal dagjes weg in eigen land zien. Kijk je mee?

Samen een hapje eten is wel erg saai, maar wat nou als je het kan combineren met een bijzondere activiteit? Bijvoorbeeld lekker een hapje en een drankje doen tijdens een luchtballon vaart? Of je eigen Amuses maken tijdens de Amuse Workshop? Er zijn dus tal van mogelijkheden om een hapje eten wat specialer te maken.

dagje uit k_151777982

Mocht je een iets origineler uitje zoeken is een romantische overnachting in het Wijnvat hotel ook een echte aanrader. Het wijnvat alleen is natuurlijk al een belevenis, maar daarnaast is de omgeving ook echt prachtig. Het hotel ligt namelijk ik het prachtige Stavoren. Echt er even tussen uit dus.

dagje uit 46119062

Voor de doeners onder ons is het misschien ook wel leuk om Segway tour te doen. Iets meer avontuur gewenst? Dan is een duikcursus ook echt ontzettend leuk. Gezien Bram en ik de wens hebben om volgend jaar naar Thailand te gaan lijkt ons dit wel enorm leuk. Zo kunnen we ons vast voorbereiden op het echte werk!

dagje uit 179563535

Natuurlijk kun je ook heerlijk relaxen in ons koude kikkerlandje. Ik vind het altijd heerlijk om naar de sauna te gaan. Alleen ben ik toch wel een beetje preuts en ga daarom liever naar een badpak sauna. Maar nou zag ik laatst dat je ook heel erg leuk met zijn tweeën naar een privé sauna kunt gaan. Lekker relaxen en ontspannen en dat ook nog eens lekker rustig met zijn tweeën. Wat wil je nog meer!

Hopelijk heb je wat aan deze tips gehad en heb je een leuk dagje uit voor twee kunnen plannen!

Hoe ziet jouw ideale dagje uit met zijn tweeën er uit?

Handtekening Jamey

Foto’s: Shutterstock