Als je net zo’n beauty lover bent als ik ben je vaak te vinden in de badkamer. Maar wat heb je nou echt nodig in de badkamer?  Met deze 4 tips heb jij in echt een hele gave beautylover proof badkamer!

Meerdere spiegels in de badkamer  

Je wilt natuurlijk jouw make-up goed en heel mooi kunnen doen. Als je echt een beautylover bent dan wil je natuurlijk bij elke stap goed zicht hebben. Soms heb je een grote spiegel nodig waar je voor kunt staan maar soms heb je een spiegel nodig die je in jouw hand kunt houden. Een aantal belangrijke spiegels zijn, de grote spiegel boven de wasbak. Hier kun je goed jouw haar in stijlen en checken of de uiteindelijke make-up look gelukt is. Daarnaast is een ronde tafelspiegel ook erg handig, daarmee kun je heel makkelijk kleine handelingen uitvoeren zoals het epileren van jouw wenkbrauwen of het aanbrengen van eyeliner. Als je daarnaast nog ruimte over hebt is een passpiegel ook ideaal.

Een vrijstaand bad op pootjes

Naast make-up en haar is een echte beautylover natuurlijk ook gek op badderen en douchen. Het is een ideale gelegenheid om even helemaal tot rust te komen en andere producten te testen. Je kunt een lekkere bruisbal gebruiken, het is ook leuk als jouw badkamer en natuurlijk super gaaf uitziet. Zo kun je op Instagram een leuk kiekje plaatsen van een baddersessie. Een vrijstaand bad op pootjes is daar ideaal voor. Wij hebben er nog niet een in huis, maar ik kan niet wachten tot we de badkamer onder handen gaan nemen. Nu hebben we wel een hele grote wasbak met keukenkraan in de keuken die ik soms wel eens gebruik om bruisballen te testen. Maar dat is natuurlijk zonde!

Zorg voor goed licht in de badkamer

Als het licht in de badkamer heel anders is dan het daglicht, dan kun je niet goed beoordelen of jouw make-up goed zit. Misschien lijkt het wel alsof je weinig bronzer op hebt maar als je naar buiten gaat dan lijk je wel een clown, dat wil je natuurlijk voorkomen. Het is daarom handig om natuurlijk licht in de badkamer te hebben en bij het opmaken rekening te houden met het lichtverschil.

Genoeg opbergruimte voor alle producten

Misschien wel het belangrijkste punt, opbergruimte. Iedereen die gek is op beauty heeft namelijk veel beautyproducten in huis. Het is handig om daar wel ruimte voor te hebben. Als je een groot badkamer meubel hebt dan kun je alle mooi en netjes ordenen en heb je daar geen last van. Wanneer jouw badkamer een grote rommel is omdat er overal producten staan en liggen, ben je het overzicht kwijt.

Welke onderdelen heb jij al in jouw badkamer? Wat kan er volgens jou nog meer niet ontbreken in de badkamer van een beautylover?

Handtekening Jamey