Vandaag wil ik jullie graag even updaten over mijn PowerSlim avontuur. Het gaat namelijk niet helemaal lekker en daarom heb ik een motiverende outfit samengesteld voor als ik wel mijn streefgewicht heb behaald. Lees je mee?

Bij afvallen komt ook het garderobe probleem kijken. Veel kleding word al wat wijder. Natuurlijk heb ik nog wel een weg te gaan en ben ik er zeker nog niet. Toch leek het mij leuk om vast een nieuwe garderobe uit te kiezen voor als ik mijn overtollige kilo’s ben kwijt geraakt.

Powerslim Otto collage

Mandarin Maxi jurk
Tom Tailor tas met studs
Sleehak sandalen van Sacha

De Mandarin Maxi Jurk is een jurk waar ik echt dolgraag met een strakke buik in zou willen. Ik heb al zo veel maxi jurken gepast maar ik vind het gewoon niet mooi staan nu. Het geeft met een beetje het gevoel als of ik een strak ingepakte rollade ben. Want tja, zo’n jurk als dit moet wel gewoon mooi aansluiten. Voor maxi jurken neem ik altijd graag een kijkje in de shop van OTTO vanwege de ruime keuze en maten. De kleine schoudertas van Tom Tailor die ik heb gevonden bij OTTO en de sleehakken van Sacha maken de outfit helemaal af.

Powerslim 15554918

De reden dat ik een outfit wishlist heb gemaakt is om mezelf te motiveren. Ik ben nu al een maandje bezig met mijn PowerSlim avontuur en merk dat het soms toch wel wat lastig is om mezelf te blijven motiveren. Zeker als de weegmomenten niet helemaal gaan zoals ik wil. Zo heb ik nu al 2 weken achter elkaar niet een heel goed resultaat en merk ik toch echt in een dip te komen. Gelukkig is het niet helemaal terecht want ik val wel veel in vet af (ruim 1 kilo per week) maar helaas houd ik daar in tegen erg veel vocht vast. Waardoor het gewicht op de weegschaal redelijk langzaam naar beneden gaat. Tijd om maar eens op zoek te gaan naar een oplossing voor mijn vocht probleempje.

Inmiddels heb ik al vele sites geraadpleegd over vocht en hoe je dit het beste kan tegen gaan. Ik ben daarom nu aan het kijken of specifieke groente shakes me helpen. Ik heb hiervoor al shakes gemaakt met venkel, peterselie, tomaat, rabarber en nog meer vochtafdrijvende groentes. Ik zal jullie hier zeker over op de hoogte houden!

Wat doe jij om jezelf te motiveren als het niet helemaal lekker gaat? En heb jij toevallig nog tips voor mij?

Nieuwehandtekening