Instant Effects

Naar mate we ouder worden verliest je huid zijn elastischiteit. De huid veroudering begint al vanaf de twintigste jaar maar is pas echt zichtbaar tussen je 35ste en 40ste levensjaar. Helaas begin ik dat ook te zien bij mezelf. En ik vind ouder worden niet erg, maar dan wel op een goede en mooie manier. Gelukkig zijn er een tal producten op de markt om je daarbij te helpen. Vandaag laat ik jullie drie producten van Instant Effects, die beloofd om binnen 15 minuten zichtbaar een jongere uitstraling geven!

Instant Effects

Over Instant Effects

De producten van Instant Effects zijn allemaal samengesteld met OX2+ Oxygen. Het merk beloofd om binnen enkele minuten zichtbaar effect te geven. De producten verbeteren de huid op een natuurlijke manier en zijn klinisch bewezen.

Instant Effects heeft een ruim aanbod aan producten die helpen het beste uit jezelf te halen. Zo worden lijnen en wallen minder zichtbaar en kan je je lippen met 20% voller maken.

Het klinkt voor mij bijna te mooi om waar te zijn. En daarom heb ik alle drie de producten uitgebreid en een langere periode getest!

 

Instant Effects

3D Lip Plumping Treatment

Dit serum beloofd je om binnen 2 minuten 20% vollere lippen te geven. 3D Lip Plumping bevat een mix van gepatenteerde OX2+ Oxygen Transfer Technology en hyaluronzuurbollen die op zachte en natuurlijke wijze het volume van uw lippen vergroten en vocht vasthouden.

Instant Effects

Instant Effects

De verpakking is praktisch en hygiënisch en voorzien van een kwastje aan het uiteinde, waardoor je makkelijk het product kan aanbrengen op je lippen. De formule geeft geen prikkend gevoel, vaak heb je dit wel met andere producten van andere merken is mijn ervaring. Het voelt zacht en tegelijk hydraterend aan. Maar het effect heb ik helaas niet gezien of het was zo minimaal. Als balsem is hij fijn maar daarvoor is het product niet bedoeld.

3D Lip Plumping Treatment is verkrijgbaar bij o.a. My Instant Effects voor €29,95

Instant Effects

Instant Eye Lift

Mijn probleem gebied is het gebied rondom mijn ogen. Ik begin wallen en rimpels te krijgen, de tekenen van ouder worden. Ik heb al heel veel producten geprobeerd hier tegen maar helaas nog geen wondermiddel mogen vinden. Daarom was ik na ontvangst van Instant Eye Lift gelijk enthousiast begonnen met gebruiken.

Instant Eye Lift beloofd de rimpels rondom de ogen met 21% te verminderen en donkere kringen en wallen te verminderen in 15 minuten.

Instant Effects

Instant Effects

Het serum zit in een soort pen met een pompsysteem. Dit is hygiensch en je kan ook makkelijk het product doseren. Ik gebruik 2 pompjes per oog en breng het al kloppend aan onder mijn ogen. Het word geadviseerd om dit product voor het beste resultaat dagelijks te gebruiken, wat ik ook gedaan heb. Elke ochtend na het reinigen van mijn gezicht breng ik het aan en laat ik het 15 minuten intrekken voordat ik begin met de rest van mijn verzorging en make-up.

De formule voelt verfrissend en licht aan op de huid. Het serum is te vergelijken met een gel en geeft direct een hydraterend effect. Mijn ervaring is dat ik heel licht resultaat zie. Lijntjes en wallen worden iets minder. Voor de rest is het een fijn oog serum.

Instant Eye Lift is verkrijgbaar bij o.a. My Instant Effects voor €29.95

 

Instant Effects

Deep Line Elixer

Deep Line Elixer is een serum die met gemiddeld 79% van de lijnen in het gelaat verminderd binnen 10 minuten. De duur dat je dit ziet is ongeveer 16 uur. Het serum is verrijkt met berkensap en een complexe matrix van ingrediënten om op natuurlijke wijze met uw huid te werken. De natuurlijke antioxidanten en anti-vervuilingseigenschappen maken de huid voller en verminderen dramatisch de diepte en grootte van rimpels.

Instant Effects

Instant Effects

Ook de Deep Liner Elixer zit in een soort pen met een kwastje aan het uiteinde. Onderaan kan je draaien zodat het product eruit komt. Voordat je het aanbrengt moet je even schudden zodat alle ingredienten goed met elkaar vermengt worden. Breng vervolgens het product aan waar jij wilt. Bij mij is dat nu het gebied rondom mijn neus en mond. Vervolgens klop ik het met mijn vingertoppen nog goed in. En dan 10 minuten laten trekken.

Het effect was licht zichtbaar maar misschien omdat ik nog niet hele diepe lijnen heb, maar effect was er zeker wel iets. Het word geadviseerd om het product zowel in de ochtend en avond aan te brengen voor het beste resultaat.

Deep Liner Elixer is verkrijgbaar bij o.a. My Instant Effects voor €34,95

Instant Effects

De producten zijn geschikt voor elke huidtype, zelfs als je een gevoelige huid hebt zoals ik. Al met al had ik van deze producten iets meer gehoopt en verwacht als ik naar de prijs kijk. Het effect is er zeker maar heel subtiel.