Etos heeft hun hele assortiment grondig onder handen genomen en veranderd. In totaal zijn er nu 72 nieuwe kleuren te koop die je eindeloos kan combineren. Voor elke dag, elk seizoen of elke stemming is er wel een passende kleur. Ik laat jullie vandaag 3 nieuwe kleuren zien, kijk je mee!

Etos nagellak

Etos nagellak

Over Etos nagellak

Wat voor schoenen en lipstick geldt, geldt ook voor nagellak: je kunt er niet genoeg van hebben! Vanaf nu creëer je met de vernieuwde Etos nagellakcollectie betaalbaar én gemakkelijk de perfecte nail-do. Met maar liefst 72 kleuren is er een matching shade voor elke look en mood. Bron

 

Etos nagellak

Etos nagellak

36 Cherry

Cherry is een hele donker rode kleur. Zeker nu voor de herfst een prachtige lak. Ik moet zeggen dat ik met het aanbrengen van de lak gelijk enthousiast werd. Het kwastje is mooi breed en waaiert perfect uit zodra je je er druk opzet. Hierdoor kan je netjes de lak in één beweging aanbrengen. Cherry dekt met twee laagjes en voor de glans heb je geen top coat nodig!

 

Etos nagellak

Etos nagellak

Etos nagellak

40 Car Paint

Car Paint is een metallic zilveren lak. Het is een kleur die je makkelijk kan combineren met andere kleuren. Wat je wel bij dit lakje ziet is dat het streept. Dit licht niet aan de kwaliteit van de lak maar aan de substantie want ook andere merken die dit soort lakken uitbrengen geven een streperig effect. Maar ik had wel gelijk door dat dit lakje ook perfect is voor iets anders namelijk….. stempelen! Met twee laagjes dekt Car Paint goed.

Etos nagellak

Etos nagellak

Etos nagellak

56 Gold Glow

Ik heb een zwak voor gouden lakken want ook deze kan je altijd goed combineren met andere basiskleuren. Omdat deze gouden lak veel shimmers heeft en een mix is van goud/zilveren is maakt dit voor mij een perfect lakje voor de december- maand. De glans is erg mooi en heb hierbij ook geen top coat gebruikt, met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Etos nagellak

Wat ik net al aangaf is Car Paint een ideaal lakje om mee te stempelen. Deze barok- achtige nail art in combinatie met de basiskleur Cherry geeft een mooi classy effect.

Etos nagellak

Ik ben echt heel enthousiast over de nieuwe nagellakken van Etos! Ze hebben een mooie dekking, goed kleurpigment en de kwastjes zijn erg fijn om de lak mee aan te brengen. Ik heb er echt een nieuw favoriet budgetmerk bij!

Etos nagellak is verkrijgbaar voor €1,99 per stuk

Ben jij al bekend met de nieuwe nagellakken van Etos?

Handtekening Lonneke