Ze zeggen wel eens dat je handen je visitekaartjes zijn. Maar ik ben van mening dat je huid dat ook is. Daarom geef ik je graag een aantal tips om je huid weer te laten stralen! Lees je mee?

Om van buiten te stralen moet je van binnen ook lekker in elkaar zitten. Denk hierbij aan je eigen gevoel. Zit je lekker in je vel, ben je vrolijk of juist down? Dit straal je natuurlijk ook uit naar buiten. Mijn gezicht spreekt boekdelen zegt mijn directe omgeving altijd. Zo kan je gelijk zien aan mij of ik lekker in mijn velletje zit of niet. Dit merk ik vooral in de wintermaanden. Mijn lijf heeft gewoon zonlicht nodig. Zodra de zon schijnt heb ik namelijk gelijk weer een mooie dosis Vitamine D binnen en kan ik er weer tegen aan.

Ook je slaapgedrag speelt mee. Wanneer je slaapt komt namelijk je ontgiftingsproces op gang. Zo raak je alle “slechte” stoffen kwijt en kan je lichaam weer bijkomen. Ze noemen het niet voor niets een schoonheidsslaapje. Zorg er dan ook voor dat je voldoende slaap neemt en af en toe eens een keer uitslaapt. Zelf heb ik hier vaak moeite mee, want mijn biologische klok zorgt er elke keer weer voor dat ik om 8 uur klaar wakker in bed lig.

Zorg dat je stressvrij bent. Van stress word je huid dunner en hierdoor kunnen de puistjes doorkomen. Probeer daarom lekker te ontspannen. En met dit koude weer is dat gelukkig ook niet zo moeilijk! Lekker op de bank met een goed boek of een mooie film. Of maak er een feestje van door een dagje sauna in te plannen.

Kortom, voldoende slaap, een stressvrij leven en genoeg vitamines zouden er voor kunnen zorgen dat je weer een mooie stralende huid krijgt. Heb je nou net als mij moeite met voldoende vitamines binnenkrijgen? Neem dan eens een kijkje op Vitaminstore.nl.

Handtekening Jamey