Iets wat ik de afgelopen tijd heb leren maken zijn verschillende soorten heerlijke koolhydraatarme salades. Omdat ik bezig ben met het PowerSlim dieet wil ik jullie graag mijn favoriete salade laten zien, inclusief recept. Kijk je mee?

De salade die ik jullie ga laten zien zijn is helemaal goof proof. Ik ben zelf echt geen kok, en dat zie je denk ik ook wel een beetje aan de opmaak van het bord. Echter kan ik nog wel een beetje groente klein snijden en alles op een bord plaatsen. Deze salade is binnen 10 minuten klaar te maken en vult ook nog eens heerlijk! Dus laten we maar snel beginnen!

Koolhydraatarme pittige kip salade

koolhydraatarme pittige kip salade

Boodschappenlijstje:
Kipfilet
Champignons
Courgette
Rucola
Komkommer
Tomaat
Zout
Peper
1 el. Olijfolie
Knoflook
Rode peper
1 el. sojasaus

Je begint met het klein snijden van de ingrediënten die gebakken moeten worden. Dit zijn de kipfilet, champignons, courget en het pepertje. Als je ze klein hebt gesneden kan je natuurlijk vast de pan opwarmen met een klein beetje olijfolie. Vervolgens heb ik de knoflook gefrituurd en mag de groente en kip er bij. Tussendoor kun je het een beetje op smaak maken met bijvoorbeeld een beetje peper en zout. Wok dit een paar minuutjes en doe er dan een klein scheutje sojasaus bij voor de smaak. Deze salade is een klein beetje pittig, mocht je daar niet van houden kun je het pepertje er uit laten. Zodra alles gaar is kan het vuurtje onder de pan weer uit.

Salade

Ondertussen heb ik de komkommer en tomaatjes al klein gesneden en samen met de rucola op het bord gelegd. Een paar schepjes kip met groente en klaar is kees! Een heerlijke salade die binnen een paar minuten klaar is!Omdat mijn vriend Bram niet alleen een salade wilt eten voor het avondeten heb ik voor hem rijst gekookt. Zo heb je een wat grotere maaltijd voor je vriend maar kun je wel van de zelfde pot eten.

Hopelijk vonden jullie het leuk om eens een recept van mij te zien! Ik post regelmatig op Snapchat (beautyunboxing) mijn maaltijden, mocht je iets lekkers voorbij zien komen waar je graag een recept van wilt zien laat dan dan zeker even weten! Mocht je nog meer inspiratie nodig hebben, kijk dan hier voor meer Koolhydraatarme recepten.

Wat vind je van mijn allereerste recept? Yay or Nay

Nieuwehandtekening