Nou kennen we allemaal de little black dress, de zwarte pumps en andere items die in geen enkele kledingkast mogen missen. Toch heb ik nog een paar dingen gevonden die je echt deze zomer in je kast moet hebben hangen. Benieuwd naar de 3 items die je echt in je kast moet hebben!? Lees dan snel verder!

Aller eerst wil ik iedereen verplichten om een maxi rok in haar kast te hebben! De maxi rok is niet meer weg te denken bij het zomer beeld. Iedereen zou die dan ook echt in de kast moeten hebben. Deze rok van Esprit is geschikt voor een dagje naar het strand, lekker shoppen maar ook voor een romantisch etentje met je vriendje! Let wel even op de print, zorg dat deze niet te druk is want dan weet je zeker dat je hem overal bij kan dragen.

3 items die je echt in je kast moet hebben

Sandalen met hakjes!

Ook is een paar goede, maar vooral klassieke sandalen ideaal om in je kast te hebben liggen. Indien je goed op hakken kan lopen, ga dan voor een paar sandalen met een mooie hak. Dit zorgt er niet alleen voor dat je wat langer oogt maar staat ook gewoon een stuk vrouwelijker. Is het je wel eens opgevallen dat 9 van de 10 vrouwen een stuk vrouwelijkere benen en billen hebben als ze hakken dragen?

3 items die je echt in je kast moet hebben

En last but not least, een mooie zonnebril lasts the whole summer! Nou kun je net als mij voor de veilige aviator kiezen, maar eerlijk is eerlijk. Een stoere oversized nude bril is natuurlijk ook erg leuk!

3 items die je echt in je kast moet hebben

Nou zijn er natuurlijk nog veel meer musthaves, toch vond ik deze drie er in het speciaal toch uit springen. Zoals je ziet kies ik graag voor een neutrale/pastel tint. Dit is omdat dit kleuren zijn die makkelijk te combineren zijn en daarbij ook niet zo veel warmte aantrekken zoals zwart. Daardoor kan je de items de hele zomer door gebruiken zonder weg te smelten!

Wat vind jij van deze 3 items die je echt in je kast moet hebben?

Handtekening Jamey