Het is gewoon alweer januari 2019. Het is toch ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Ik kan het me nog zo herinneren dat we net een paar weken thuis waren met een klein mensje in onze armen. Tijd om mijn plannen, doelen en dromen eens onder de loep te nemen. 

Persoonlijk

Persoonlijke doelen zijn er wel degelijk. Zo wil ik het sporten weer oppakken. Dit heeft door de feestdagen, het vele ziek zijn de afgelopen maanden echt te weinig aandacht gehad. Ik hoop echt heel erg dat ik volgende week weer helemaal ben opgeknapt zodat ik er samen met mijn personal trainer Petra weer vol tegen aan kan gaan. Naast het sporten wil ik ook erg graag wat meer gaan fietsen. Van BoBike heb ik een prachtig fietsstoeltje gekregen voor Noé. Maar door het koude weer en het feit dat de accu van mijn elektrische fiets het niet goed doet heb ik eigenlijk nog te weinig de fiets gepakt. Daar gaat dus verandering in komen!

Ook wil ik dit jaar wat meer focus hebben op mezelf. En dat klinkt misschien heel egoïstisch. Maar soms is het ook wel goed om even naar de kapper te gaan, een maskertje op te doen en lekker te genieten. Of eventjes met een vriendin de stad in om bijvoorbeeld te gaan shoppen of een kop koffie te drinken. Ik doe it gewoon weg te weinig. En hoewel ik geniet van elke seconde met Noé, het is ooo belangrijk om zelf een leven te houden. Met dit plan ben ik onlangs al van start gegaan. Het was dan wel maar een uurtje, maar ik ben lekker even naar de stad gegaan en heb een nieuwe outfit gescoord. Het jurkje was in de sale bij Primark voor maar €7! En de laarzen zijn uit de Sacha X Goldiloks collectie. Zijn ze niet gaaf? 

Sacha X Goldiloks uit de Influencer collectie van Sacha.

Zakelijk

Ook zakelijk heb ik een aantal dromen en doelen. Het afgelopen jaar is Beauty Unboxing weer mooi gegroeid. Vooral op Instagram zie ik een prachtige groei. Hier ben ik natuurlijk hartstikke trots op, maar dat proeft wel naar meer. Maar forceren wil ik het niet, dus ik blijf gewoon doen waar ik mee bezig ben. En dat is genieten van elk artikel dat ik schrijf, elk event dat ik mag bezoeken en iedere reis die ik mag maken. 

Naamsverandering

Ja, je leest het goed. Ik heb er al eens eerder iets over gedeeld. Want de naam Beauty Unboxing past gewoon niet meer. Daarom ben ik al druk achter de schermen bezig met Jamey.nl. Maar ik moet bekennen dat het wat lastiger is om allemaal maar te veranderen. Zo had ik tot 2 keer toe hulp ingehuurd maar ben ik ook helaas tot 2 keer toe er niet uitgekomen met de betreffende bedrijven. Het ziet er dus naar uit dat ik de site zelf moet gaan verhuizen en weer moet opbouwen. Een flinke klus, maar goed we gaan er gewoon in Q1 van 2019 weer tegenaan. En als het lukt wil ik het ook dit kwartaal nog afronden.

Ook heb ik de afgelopen maand een lokaal project aangenomen. Voor JANN Conceptstore (wat hier bij mij in Groesbeek zit) beheer ik nu hun social media. Ook ga ik daar nu wekelijks heen om mooie foto’s te maken voor hun social media. Ik merk dat ik hier zo enorm veel plezier en motivatie uit haal dat ik eigenlijk toch wel hoop dat er misschien in de toekomst meer van dit soort opdrachten bij komen. Maar het is dan wel zo leuk als dit lekker lokaal is. Dus, wie weet wat er nog komen gaat!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen wat mijn doelen en plannen zijn voor het komende jaar. Er zit nog veel en veel meer in mijn hoofd. Maar we moeten natuurlijk wel een paar verassingen houden dus dat houden we nog even geheim!