2 weken geleden ben ik met enorm veel enthousiasme gestart aan mijn PowerSlim avontuur. Vandaag wil ik jullie graag vertellen hoe de eerste twee weken zijn gegaan en wat ik allemaal al bereikt heb. Lees je mee?

De eerste paar dagen waren best pittig. Ik moest van 8 cappuccino naar 2 liter water en thee overstappen, geen snoep, geen koekjes en geen afbak maaltijden meer. Best heftig dus! Mijn lichaam liet ook zeker merken het er zwaar mee te hebben. Zo heb ik 2 dagen lang hoofdpijn gehad en rommelde mijn buikje nog geregeld. De hoofdpijn is natuurlijk niet heel erg gek, mijn lichaam is gewoon keihard aan het afkicken. Niet alleen van suiker en koolhydraten maar ook van alle koffie. Daarom was het zo belangrijk dat ik echt veel water en thee ging drinken. Dat ben ik eigenlijk helemaal niet gewend, als ik 1 glas water op een dag dronk was het veel. Voor de rest was het voornamelijk altijd sapjes en koffie.  Gelukkig was dit na een paar dagen weer voorbij en merkte ik dat ik juist meer energie begon te krijgen! Positief dus!

IMG_9482

Het leuke aan de starters box die ik had meegekregen bij mijn eerste consult was dat er allemaal verschillende soorten maaltijden in zaten voor elk eetmoment op de dag. Zo kon ik van alles uitproberen en weet ik nu gelijk wat ik wel en niet lekker vind! Er zat van alles in. Denk hierbij aan pasta, rijst, repen, desserts (vooral de cocos is erg lekker) maar ook heerlijk lijnzaadbrood. Echt een heel compleet pakket dus.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Iets waar ik echt helemaal verliefd op geworden ben waren de flensjes met appel en kaneel smaak. Helaas ben ik er ook achter gekomen dat ik koffie uit een zakje niet te drinken vind. Nou mag ik wel gewone zwarte koffie drinken, maar dat vind ik gewoon echt niet lekker. Koffie is voor mij altijd het lekkerste met melk en een zoetje of wat suiker. In het begin vond ik het nogal lastig om uit te leggen waarom ik bepaalde dingen niet meer at of dronk. Mijn collega’s bijvoorbeeld haalde altijd een kop koffie voor mij, maar nu is dit standaard een kopje thee. In het begin werden er echt geintjes om gemaakt. Gelukkig zien ze nu wat het met mij doet en steunen ze me all the way!

IMG_9417

Nou is natuurlijk de vraag, heeft 2 weken het PowerSlim dieet volgen al effect gehad?! Het antwoord is kort en duidelijk. JA! Ik voel me een stuk fitter, heb meer energie. Dit merk ik vooral op mijn werk. Ik kan mezelf een stuk beter concentreren en heb veel minder moeite om wakker te blijven rond 4 uur. Normaal was dit echt een dip tijdstip voor mij. Ook  merk dat ik al veel minder moeite heb met alle aanpassingen in mijn eetpatroon. En niet geheel onbelangrijk, mijn vet percentage (van 45,3%) is al 1 % gezakt! Ook ben ik al 3,3 KG afgevallen! En dat in maar 2 weken tijd.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben benieuwd hoe het de volgende 2 weken zullen gaan. Uiteraard houd ik jullie daar ook van op de hoogte. Mocht je meer willen zien over mijn PowerSlim avontuur volg me dan ook even op Snapchat (beautyunboxing).

Wat zouden jullie leuk vinden om te zien? Een PowerSlim recept, plog of misschien iets heel anders? Laat het mij weten in de comments!

Nieuwehandtekening