Wat lijkt de tijd toch voorbij te vliegen. De afgelopen maand hebben we weer een aantal leuke dingen gedaan en heeft Noé weer flinke stappen gezet. Met deze leukste 10 foto’s van Januari breng ik jullie weer op de hoogte. Lees je mee?

#1 Alle doekjes moeten er uit!

De eerste foto is toch wel gelijk een van de grappigste momenten deze maand. Ik was lekker door aan het werken en zat er helemaal in. Tot ik eventjes opkeek van mijn laptop en zag dat Noé de billendoekjes had gevonden. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt is. Maar wel de eerste keer dat ze een hele nieuwe dichte verpakking helemaal heeft leeg getrokken. Kleine doerak!

#2 Samen met papa een lekker drankje uitzoeken

Op de eerste zondag van de maand zijn we naar Amsterdam geweest met zijn drieën. De broer van Bram woont hier, dus we gingen in de middag even op bezoek. Maar eerst, winkelen! We zijn lekker wezen wandelen door de negen straatjes en zijn daarna lekker even koffie wezen drinken. Noé vertelde even aan Bram wat ze graag wou drinken haha.

#3 Kusjes!

Zodra ik kusje zegt komt er een dikke pakkerd. Wat kan ik hier toch zo enorm van genieten. Ze heeft zelfs al in de gaten hoe handkusjes werken! Ik ben toch zo enorm dol op dit kleine mensje. Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe bril? Als Eye Wish Ambassadeur mocht ik weer een nieuwe bril uitkiezen en ik ben zo enorm blij met dit montuur van Saint Laurent. Hij zit als gegoten!

#4 Aan de wandel

Deze maand ben ik ook eindelijk weer even koffie wezen drinken met Sanne. Het is een wat drukkere maand in december voor ons beide geweest. En het was dan long overdue om weer even bij te kletsen onder het genot van een lekker bakkie. We hebben gelijk ook in Arnhem wat leuke foto’s gemaakt. Veel hiervan heb je al kunnen zien op mijn Instagram pagina! Volg je me nog niet? Neem dan zeker even een kijkje.

#5 Voor de eerste keer naar de kapper!

18 januari 2019 is zo’n datum die ik niet snel zal vergeten. Het is namelijk de eerste keer dat we Noé haar haartjes hebben laten knippen. Het slaat natuurlijk ergens nergens op want zoveel haar heeft ze nog niet. Maar die kleine piekerige flashaartjes moesten er toch even aan geloven. Ze vond het trouwens helemaal niet erg! Maar dat komt denk ik ook omdat we haar goed bezig hielpen en de buurvrouw de kapster was.

#6 Real life vs. IG life

Voor een campagne moest ik een leuke foto maken. Samen met Sanne ben ik dus weer aan de slag gegaan. En hoe leuk Noé foto’s maken soms vind, ze is en blijft een doerak. Lekker klimmen en klauteren op mij. En het liefst pakt ze alles wat niet mag. Dat was dus nog best een uitdaging om haar eventjes op schoot te krijgen zonder te klieren. Toch vind ik dit een perfecte weerspiegeling van hoe mijn leven er dagelijks uit ziet.

#7 Gepoept op de WC!!!

Deze maand is Noé 13 maanden oud. En geloof het of niet, ze heeft haar eerste poepje op de grote mensen WC gedaan! Ik was er helaas niet bij, maar onze gastouder stuurde gelijk een foto van het trotse gezichtje van Noé. Het slaat nergens op, maar als je eens wist hoe enorm trots ik stond te glunderen in de supermarkt toen ik dat berichtje binnenkreeg.

#8 Sneeuwpret!

Sneeuwpret slee

Wat vond ze dit bijzonder zeg! Overal prachtig witte sneeuw. We hadden nog geen slee, dus voor de sneeuw echt bleef plakken aan de grond zijn we snel naar de winkel gegaan om er een te kopen. Nog geen uur nadat we thuis kwamen lag er al een dik pak sneeuw en konden we direct naar buiten. Op de slee zitten vind ze echt prachtig. Vooral als Milo door het dolle heen rondjes blijft rennen in de sneeuw.

#9 Een onverwachts dagje weg

We hadden eigenlijk niets gepland op deze saaie zaterdag. Toch wou ik er even met Noé uit. Nou bleek er dus na wat Googlen een kleine dierentuin vlak bij ons in Kleve te zitten. Tiergarten Kleve. We waren er nog niet eerder geweest dus besloten ons lekker warm aan te kleden en gelijk een kijkje te gaan nemen. Nou het blijkt dus echt een aanrader te zijn! De entree is maar 5 euro per persoon. En hoewel het ook veel weg heeft van een uit de kluiten gewassen kinderboerderij met ook een aantal bijzondere dieren is het echt een aanrader voor de jonge kindjes. Het is niet groot, maar wel extreem overzichtelijk en gezellig!

#10 Nog even een extra sneeuw foto omdat het kan!

Als laatste wil ik toch ook deze lieve foto met jullie delen. Ze was even met mij mee naar buiten in de sneeuw omdat ik het pad sneeuw vrij wou maken. En wat vond ze dit geweldig zeg! We hadden helaas nog geen skipak en snowboots binnen gekregen dus heb ik haar een maillot en een broekje aangetrokken en dikke sokjes in haar schoenen. Toch was dat een beetje koud nog. Maar zoals we van de beste vrienden van Post NL gewend zijn leverden ze mijn op tijd bestelde skipakje en snowboots de dag nadat de sneeuw weer was verdwenen. Nu maar duimen dat er toch nog wat sneeuw komt want volgend jaar gaat ze dit niet meer passen.

Het was dus zoals je wel hebt kunnen zien een hele leuke en drukke maand geweest. Ik kan niet wachten wat Februari voor ons in petto heeft!