Vanaf deze maand wil ik beginnen met een nieuwe rubriek. Elke maand wil ik jullie mijn 10 leukste foto’s van de maand er voor laten zien. Omdat januari pas net begonnen is zal ik deze maand aftrappen met mijn 10 leukste foto’s van december. Kijk je mee?

We beginnen de maand al goed. Nog zelfs voor Sinterklaas stond bij ons de kerstboom al. Wij doen (nog) niet aan Sinterklaas omdat Noé daar toch nog niet zo veel van begrijpt. Kerst daarentegen is wel een dingetje bij ons. Zo hebben wij zelfde 3 kerstdagen dit jaar! Gezellige boel dus! Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe bril? Als Eyewish Ambassadeur mocht ik een nieuwe bril uitkiezen. Ik ging voor dit nieuwe oldschool montuur van Michael Kors. Lekker apart, maar ik houd er wel van!

Leuke campagnes voor onder andere Kruidvat

Voor een campagne die ik mocht doen voor Kruidvat hebben we in December ook veel lol gehad. Samen op bed lekker foto’s maken. En ja, ze mocht voor deze ene keer met de billendoekjes en luiers spelen. Prachtig vond ze dat!

En nog een primeur afgelopen maand. Hier loopt Noé namelijk nog aan de hand, maar in huis loopt ze al helemaal zelf. Goed hé! ik ben zo trots op haar. Maar stiekem vond ik het toch ook wel erg makkelijk toen ze nog niet zelfstandig liep. Nu moet ik haar namelijk nog scherper in de gaten houden want niets is meer veilig.

Kusjes geven doet ze nu ook met regelmaat. Vooral het kus geluidje is erg schattig. Iedereen word gekust, de mensen op FaceTime (opa en oma), de ramen, en ook wij krijgen af en toe een dikke pakkerd.

Happy 1st Birthday!

December is ook de maand dat Noé haar eerste verjaardag heeft gevierd. Wat was dat een geweldig feestje. Al onze vrienden en familie waren er. En ze is dan ook ontzettend goed verwend! Heel cliché, maar potver wat gaat die tijd toch snel.

Samen met collega Sanne (van LavieSanne.nl) ben ik gaan shooten in de super leuke JANN Concept Store in Groesbeek. Een mega fotogenieke winkel als je het mij vraagt. Een leuk weetje, sinds wij daar geweest zijn beheer ik nu het Instagram account @JANNconceptstore. Mocht je het leuk vinden om wat mooie foto’s van de winkel te zien, neem dan zeker even een kijkje!

Dit soort foto’s zie ik ook heel vaak in mijn fotoalbum. Al rijden we maar 3 minuten in de auto, mevrouw slaapt direct. Zou het aan haar autostoeltje van Cybex liggen? Hij ziet er wel enorm comfortabel uit. Maakte ze dat soort stoeltjes ook maar voor volwassenen haha.

Naar de gastouder

In December is Noé ook 2 keer een halve dag wezen proefdraaien bij haar gastouder. Gewoon om even te kijken of het ook daadwerkelijk zo goed zou klikken als wij dachten. En gelukkig is dat het geval. Ze vind het er echt geweldig leuk. Zo heb ik ook wat meer rust om even vooruit te werken en kan zij heerlijk spelen met andere kindjes.

Oud en Nieuw!

Helaas zijn Noé en ik allebei al weken lang ziek. De hele tijd snotteren, koorts, dan weer een oorontsteking, het schiet niet op. Daarom hebben wij last minute besloten om oud en nieuw lekker van uit ons bedje te bekijken. Alle plannen afgezegd en gewoon lekker relaxed thuis.

Het is geen hele goede foto, maar ik vond het wel een leuke om deze 10 leukste foto’s van December af te sluiten. Ik had even de hoop dat Noé zou doorslapen, maar na een paar harde knallen werd ze toch wakker en hebben we samen naar het vuurwerk gekeken. Ze vond het echt prachtig om te zien! Ik had eigenlijk verwacht dat ze het eng zou vinden. Maar gelukkig vind het ze het juist alleen maar leuk om te zien!

We hebben echt een top maand gehad! Heel erg druk, veel ziek, maar ook ontzettend gezellig zo met al die feestjes. Hopelijk vinden jullie deze nieuwe rubriek net zo leuk als ik het vind om te maken!